Kontakt
Zdravstveni dom Logatec Notranjska 2, 1370 LOGATEC
Zdravstveni dom Logatec
nujna pomoc
Piškotki

Kaj so piškotki?


Piškotki so male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave uporabnikov, s katerimi dostopajo do interneta. Namen piškotkov je prepoznavanje posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu do spletnega mesta. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom spletnega brskalnika, ki ga uporablja posamezen uporabnik, kar pomeni, da lahko vsak uporabnik zase shranjevanje piškotkov po želji omeji ali pa popolnoma onemogoči.
Naša spletna stran uporablja piškotek, ki je nujen za pravilno delovanje strani. Z piškotkom na spletni strani www.zd-logatec.si ne hranimo in ne obdelujemo vaših podatkov.

Zakaj so piškotki potrebni?


Piškotki so temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Najosnovnejše funkcije te spletne strani nebi bile mogoče brez piškotkov. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletno stranjo je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. S tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa je bolj učinkovito in prijetno. Piškotke uporablja večina spletnih strani.

Katere piškotke uporablja naša stran?


  • (naključno generirano ime iz 32 znakov)
Sejni piškotek, Joomle. Nujno potreben za nemoteno delovanje strani. Piškotek se izbriše, ko zaprete brskalnik.

Upravljanje s piškotki


Nekateri uporabniki piškotkov ne želijo uporabljati, zato večina spletnih brskalnikov omogoča upravljanje s piškotki, kot ustreza posameznemu uporabniku. Da bi si zagotovili natančnejši nadzor nad lastno zasebnostjo v nekaterih brskalnikih pravila za upravljanje s piškotki lahko nastavite ločeno za vsako posamezno spletno mesto. Tako lahko piškotke z nepoznanih spletnih mest blokirate, omogočite pa delovanje piškotkom s spletnih strani, ki jim zaupate.

Več o zakonu.
 
bureau-zd.gif
Pravilnik
Naše čakalne dobe
Zastopniki pacientovih pravicCopyright © 2018 ZD Logatec. Internetne strani so narejene za Vas.
Izdelava spletne strani Scarlet

Za pravilno delovanje strani in boljšo uporabniško izkušnjo uporabljamo piškotke. S potrditvijo in nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih.

Prosimo potrdite piškotke.

EU zakonska direktiva o uporabi piškotkov