Kontakt
Zdravstveni dom Logatec Notranjska 2, 1370 LOGATEC
Zdravstveni dom Logatec
nujna pomoc
Aktualno - novice

ZOBNA AMABULANTA 3

Spoštovani,

v želji, da bi izboljšali dostopnost do zdravstvene oskrbe v našem zdravstvenem domu, smo se odločili za nekaj manjših sprememb pri organizaciji dela in sicer bo zobozdravnica Vesna Kolevska Markš, dr. dent. med. sprejemala v svoji ambulanti tudi otroke. V kolikor želite svoje otroke opredeliti pri njej, pokličite v njeno ambulanto na št. 01/7508-251 in se dogovorite za termin.

Za nemoteno urejanje formalnosti pri zamenjavi izbranega osebnega zobozdravnika in prenosu zdravstvene dokumentacije bodo poskrbele medicinske sestre.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje in vas lepo pozdravljamo,


ŠOLSKI DISPANZER

Spoštovani obiskovalci ambulante dr. Blagice Džaić,

v želji, da bi izboljšali dostopnost do zdravstvene oskrbe v našem zdravstvenem domu, smo se odločili za nekaj manjših sprememb pri organizaciji dela v dveh naših splošnih ambulantah. Blagica Džaić, dr. med., spec. šolske medicine se je zaradi preobremenjenosti ambulante in neredko daljšega čakanja na pregled odločila, da bo odrasle paciente (po 18. letu) preusmerjala v splošno ambulanto Lucije Jagodic Klipšteter, dr. med., ki dela v ambulanti številka 5 in se nahaja v 1. nadstropju ob laboratoriju, deluje trikrat tedensko dva dni dopoldan in en dan popoldan po priloženem in spremenjenem urniku.

Vsekakor v ambulanti št. 5 pričakujemo krajši čas čakanja na pregled, dr. Džaićeva pa se bo lahko še bolj zavzeto posvetila šolarjem, ki jim je njena ambulanta namenjena.Vse odrasle paciente dr. Džaićeve torej vljudno vabimo, da se čimprej oglasijo v ambulanti 5 Zdravstvenega doma Logatec, kjer vas pričakuje usposobljen, izkušen in prijazen tim.

Za nemoteno urejanje formalnosti pri zamenjavi izbranega osebnega zdravnika in prenosu zdravstvene dokumentacije bodo poskrbele medicinske sestre.


Zahvaljujemo se vam za razumevanje in vas lepo pozdravljamo,


Blagica Džaić, dr. med., spec. šol. med.               Lucija Jagodic Klipšteter, dr. med.


GINEKOLOŠKA AMBULANTA

Obveščamo vas, da Tina Steinbacher Kokalj, dr.med. in Ilija Taštev, dr.med. že dalj časa ne delata več v ZD Logatec. Izvajanje zdravstvenega varstva žensk v tej ambulanti sedaj izvaja IRINA VOSTRUEVA, dr.med., spec. gin. in porodništva.

V kolikor se želite opredeliti v ZD Logatec, priporočamo, da novo izbiro opravite čim prej, saj je število pacientov na posameznega ginekologa omejeno. Novo izbiro osebnega ginekologa, lahko opravite v ambulanti v ordinacijskem času (ponedeljek 13.-17. ure, torek-petek 7.00 do 11.ure). S seboj prinesite kartico zdravstvenega zavarovanja. Za dodatne informacije lahko pokličete na tel. številko 01/7508-246.


FIZIOTERAPIJA

Obveščamo vas, da smo v Zdravstvenem domu Logatec pridobili program fizioterapije. Fizioterapija se nahaja v stavbi GRC Zapolje, IOC Zapolje III 5, Logatec (nad vrati je napis Zdravstveni dom Logatec - FIZIOTERAPIJA), izvaja jo Manca Bešvir, dipl. fizioterapevtka.

Na fizioterapijo se lahko prijavite tako, da nam delovni nalog za fizioterapijo pošljete po pošti na naslov Zdravstveni dom Logatec, Notranjska cesta 2, 1370  Logatec, lahko pa ga prinesete tudi osebno v prostore fizioterapije ali v tajništvo. Ob delovnem nalogu naj bo napisana tudi vaša telefonska številka, na katero vas bomo v 3 dneh po prejemu  naloga obvestili o začetku obravnav.


DEŽURNI ZOBOZDRAVNIK

Spoštovani,

Obveščamo vas, da ima dežurni zobozdravnik za bolečine po novem mobilni telefon. Pokličete ga lahko na številko 051/660-974. Seznam dežurnih zobozdravnikov je objavljen na oglasni deski ZD Logatec in na spletni strani ZD Logatec pod zavihkom "Zobozdravstvo - Sprejem bolnikov z bolečino".


OBVESTILO  O  PREDAJI  ZDRAVSTVENE  DOKUMENTACIJE

Spoštovani pacienti in pacientke,

Zakon o zdravstveni dejavnosti (UL, št. 23/05, uradno prečiščeno besedilo) v 4. odstavku 51. člena določa, da je potrebno v primeru premestitve ali preselitve pacienta ali v primeru pacientove izbire drugega zdravnika, vso njegovo pomembno zdravstveno dokumentacijo predati zdravniku, ki nadaljuje zdravljenje.

Dokumentacijo je potrebno posredovati v originalu in jo novo izbranemu zdravniku NE PREDA pacient sam, pač pa mora to storiti trenutni upravljavec zbirke s priporočeno pošto.

Direktorica:

mag. Mateja Kunc


 

 
bureau-zd.gif
Pravilnik
Naše čakalne dobe
Zastopniki pacientovih pravicCopyright © 2018 ZD Logatec. Internetne strani so narejene za Vas.
Izdelava spletne strani Scarlet

Za pravilno delovanje strani in boljšo uporabniško izkušnjo uporabljamo piškotke. S potrditvijo in nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih.

Prosimo potrdite piškotke.

EU zakonska direktiva o uporabi piškotkov