Kontakt
Zdravstveni dom Logatec Notranjska 2, 1370 LOGATEC
Zdravstveni dom Logatec
nujna pomoc
Samoplačniška ambulanta za krčne žile

V Zdravstvenem domu Logatec deluje samoplačniška ambulanta za preglede žil na nogah pod okriljem zdravnika asist. mag. Mateja Makovca, dr. med, specialista kirurga, ki se prvenstveno ukvarja z laserskimi in klasičnimi operacijami krčnih žil.

Ambulanta je namenjena predvsem bolnikom, ki imajo težave z ožiljem: bolniki s krčnimi žilami, golenskimi razjedami zaradi bolezni žil, bolniki s klavdikacijami - torej bolniki, ki lahko prehodijo le krajše razdalje, bolniki s slabšo prekrvavitvijo spodnjih okončin.

Ambulanta deluje ob četrtkih v ginekološki ambulanti (vnaprej dogovorjeni termin) od 14.30 ure dalje.

Cena prvega pregleda s posvetom brez funkcionalne diagnostike (brez ultrazvočne preiskave žilja) je 45,00 €.

Cena preiskave za prvi pregled s posvetom in ultrazvočno preiskavo žilja pa je 70,00 €.

Cena posega sklerozacija je 50,00 €, radiofrekvenčna ablacija je 50,00 €, sklerozacija in radiofrekvenčna ablacija skupaj pa staneta 75,00 €.

Za prosti termin se lahko naročite na telefonski številki 01/7508-226 pri medicinski sestri Katarini Kranjc vsak delovni dan od 12. do 13. ure, ali po e-mailu: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .
 
bureau-zd.gif
Pravilnik
Naše čakalne dobe
Zastopniki pacientovih pravicCopyright © 2018 ZD Logatec. Internetne strani so narejene za Vas.
Izdelava spletne strani Scarlet

Za pravilno delovanje strani in boljšo uporabniško izkušnjo uporabljamo piškotke. S potrditvijo in nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih.

Prosimo potrdite piškotke.

EU zakonska direktiva o uporabi piškotkov