Tajništvo 01 75 08 220
klic v sili 112
dežurni zdravnik 01 75 08 229

DELOVANJE ZD LOGATEC OD 02.11. DO 06.11.2020

Spoštovani!
Obveščamo vas, da bomo zaradi neugodnega epidemiološkega stanja v ZD Logatec, od ponedeljka 02.11.2020 do petka 06.11.2020, v prostorih splošnih ambulant obravnavali le tiste paciente, ki nujno potrebujete zdravstvene storitve. Zato vas prosimo, da v kolikor potrebujete vašega izbranega osebnega zdravnika, najprej pokličete ambulanto v delovnem času vašega izbranega zdravnika in se posvetujte o vašem zdravstvenem stanju ter se dogovorite o nujnosti obiska v zdravstvenem domu.
Za naročanje receptov vas prosimo, da se poslužujete aplikacije Gospodar zdravja, do katere dostopate prek spletne strani zdravstvenega doma https://www.gospodar-zdravja.si/hcp/zd-logatec, saj bodo le tako telefonske linije na voljo tistim pacientom, ki potrebujejo posvet s splošnim/družinskim zdravnikom.
Vse ostale dejavnosti (otroško šolski dispanzer, logoped, fizioterapija, zobozdravstvene ambulante, medicina dela, laboratorij, patronaža, dispanzer za žene, nujna medicinska pomoč) do nadaljnjega delujejo po že utečenem sistemu.
Ob tem vas ponovno naprošamo, da v primeru suma, da ste okuženi s koronavirusom ne hodite v zdravstveni dom, temveč ostanete doma in se telefonsko posvetujete z ambulanto vašega izbranega zdravnika.
Navedeno velja tudi za tiste, ki nimate znakov okužbe, ampak ste bili v stiku z osebo, ki je okužena s koronavirusom.
Prosimo vas tudi, da na vhodu zdravstvenega doma, kjer vas zdravstveno osebje povpraša po podatkih o vašem zdravstvenem stanju, podate resnične odgovore.
Le z vašo pomočjo lahko zaustavimo širjenje okužb, zato vas prosimo za razumevanje!
2020-11-06T10:55:11+00:00

Obvestilo

Spoštovani!

V primeru suma na koronavirus ne hodite v zdravstveni dom, temveč ostanite doma in se telefonsko posvetujte z ambulanto vašega zdravnika. Tudi v drugih primerih se o nujnosti obravnave za druga stanja posvetuje z ambulanto vašega osebnega zdravnika po telefonu.

Vse obiskovalce zdravstvenega doma obveščamo, da je vstop v stavbo mogoč le skozi glavni vhod. Zjutraj je vstop je mogoč od 7.00 ure dalje. Število oseb, ki bodo lahko hkrati v čakalnicah, bomo omejevali. Prosimo vas, da se držite terminov, na katere ste naročeni in ne prihajate bistveno prej. Tudi v laboratorij ne prihajajte nenaročeni.

Hvala za razumevanje!