Info točka 01 75 08 245
klic v sili 112
dežurni zdravnik 01 75 08 229

Obvestilo – ginekološka ambulanta

Spoštovani,
 
9.2.2021 je delo v Dispanzerju za ženske ZD Logatec prevzela zdravnica Kalina Telenta, dr. med., spec. ginek. in porodništva.
 
Po navodilih ZZZS se mora vsaka ženska, ki želi ostati v naši ambulanti, osebno opredeliti za omenjeno ginekologinjo.
Prenos opredelitev od dr. Vostrueve na dr. Telento žal ne poteka avtomatsko. Ker je za opredelitev pri dr. Telenti veliko zanimanja iz cele Slovenije, prosimo, da se zainteresirane gospe do konca februarja oglasijo pri nas za podpis izjave o izbiri zdravnika. Mesta, ki bodo ostala, bomo ponudili ženskam iz drugih občin.
 
Hvala za razumevanje.
2022-01-19T13:00:40+00:00

Obvestilo

Naročanje na COVID-19 cepljenje.

Spoštovani!

V primeru suma na koronavirus ne hodite v zdravstveni dom, temveč ostanite doma in se telefonsko posvetujte z ambulanto vašega zdravnika. Tudi v drugih primerih se o nujnosti obravnave za druga stanja posvetuje z ambulanto vašega osebnega zdravnika po telefonu.

Vse obiskovalce zdravstvenega doma obveščamo, da je vstop v stavbo mogoč le skozi glavni vhod. Zjutraj je vstop je mogoč od 7.00 ure dalje. Število oseb, ki bodo lahko hkrati v čakalnicah, bomo omejevali. Prosimo vas, da se držite terminov, na katere ste naročeni in ne prihajate bistveno prej. Tudi v laboratorij ne prihajajte nenaročeni.

V ZD Logatec se trudimo zagotoviti varno obravnavo tistih, ki so bolni, zato že na vstopu zdravstveni delavci pri vseh pacientih in obiskovalcih izvajajo preverjanje zdravstvenega stanja s pomočjo vprašalnikov, da bi prepoznali možne bolnike z okužbo z novim koronavirusom, pri katerih so potrebni posebni previdnostni ukrepi.

Na vsa vprašanja odgovarjajte po resnici! Z neresničnimi ali zavajajočimi podatki lahko namreč resno ogrozite ostale paciente in zdravstveno osebje. Prikrivanje zdravstvenega stanja je kaznivo po 177. členu kazenskega zakonika in se kaznuje z denarno kaznijo ali zaporom do enega leta.

Hvala za razumevanje!