Info točka 01 75 08 245
klic v sili 112
dežurni zdravnik 01 75 08 229

Obvestilo za paciente – 25.01.2022

Pozdravljeni,

Zaradi izrednih okoliščin in pomanjkanje kadra tako s strani medicinskih sester in kot zdravnikov vas vljudno naprošamo, da se obračate na nas v nujnih primerih in ste potrpežljivi. Prosimo, da se v čim večji meri poslužujete elektronske pošte ali Gospodarja zdravja in telefonske linije pustite proste za tiste, ki so manj vešči računalnika. Preko elektronske pošte ali Gospodarja zdravja vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času, najkasneje pa v treh delovnih dneh.

O izboljšanju kadrovske situacije vas bomo obvestili preko istih kanalov  – Fb in naše spletne strani.

 

Lep pozdrav in res hvala za razumevanje!

 

Jagodic Klipšteter, dr. med., v.d. strokovne vodje in

Tina Sabadin, mag. zdrav. nege, pomočnica direktorice za zdravstveno nego

 

2022-01-25T07:03:59+00:00

Obvestilo

Naročanje na COVID-19 cepljenje.

Spoštovani!

V primeru suma na koronavirus ne hodite v zdravstveni dom, temveč ostanite doma in se telefonsko posvetujte z ambulanto vašega zdravnika. Tudi v drugih primerih se o nujnosti obravnave za druga stanja posvetuje z ambulanto vašega osebnega zdravnika po telefonu.

Vse obiskovalce zdravstvenega doma obveščamo, da je vstop v stavbo mogoč le skozi glavni vhod. Zjutraj je vstop je mogoč od 7.00 ure dalje. Število oseb, ki bodo lahko hkrati v čakalnicah, bomo omejevali. Prosimo vas, da se držite terminov, na katere ste naročeni in ne prihajate bistveno prej. Tudi v laboratorij ne prihajajte nenaročeni.

V ZD Logatec se trudimo zagotoviti varno obravnavo tistih, ki so bolni, zato že na vstopu zdravstveni delavci pri vseh pacientih in obiskovalcih izvajajo preverjanje zdravstvenega stanja s pomočjo vprašalnikov, da bi prepoznali možne bolnike z okužbo z novim koronavirusom, pri katerih so potrebni posebni previdnostni ukrepi.

Na vsa vprašanja odgovarjajte po resnici! Z neresničnimi ali zavajajočimi podatki lahko namreč resno ogrozite ostale paciente in zdravstveno osebje. Prikrivanje zdravstvenega stanja je kaznivo po 177. členu kazenskega zakonika in se kaznuje z denarno kaznijo ali zaporom do enega leta.

Hvala za razumevanje!