Info točka 01 75 08 245
klic v sili 112
dežurni zdravnik 01 75 08 229

Priprave na porod in starševstvo – september 2022

Dragi bodoči starši

Ko nas preseneti lepa novica o prihajajočem novem družinskem članu, nam glavo lahko napolni tisoč in eno vprašanje. Včasih je lahko izziv že samo to, da vemo, kje začeti, kje najti informacije ter katerim informacijam  sploh lahko zaupamo. Zato za vas pripravljamo 4x letno program, kjer lahko izveste vse na enem mestu.

Na pripravah na porod in starševstvo boste prejeli informacije o različnih pregledih, ki jih boste potrebovali, kaj je varno za vas in vašega otroka. Med drugim boste spoznali, katere so najboljše spremembe življenjskega sloga, ki jih boste morda morali narediti za zdravo nosečnost in vašega otroka in še veliko več.

Srečanja bodo potekala v Zdravstvenem domu Logatec, v sejni sobi v 2. nadstropju.

Prijave sprejemamo osebno v dispanzerju za žene ali na telefon 01/750 82 46 ali na ginekoloska@zd-logatec.si.

Vabljeni!

2022-09-08T07:30:07+00:00

Obvestilo

Naročanje na COVID-19 cepljenje.

Spoštovani!

V primeru suma na koronavirus ne hodite v zdravstveni dom, temveč ostanite doma in se telefonsko posvetujte z ambulanto vašega zdravnika. Tudi v drugih primerih se o nujnosti obravnave za druga stanja posvetuje z ambulanto vašega osebnega zdravnika po telefonu.

Vse obiskovalce zdravstvenega doma obveščamo, da je vstop v stavbo mogoč le skozi glavni vhod. Zjutraj je vstop je mogoč od 7.00 ure dalje. Število oseb, ki bodo lahko hkrati v čakalnicah, bomo omejevali. Prosimo vas, da se držite terminov, na katere ste naročeni in ne prihajate bistveno prej. Tudi v laboratorij ne prihajajte nenaročeni.

V ZD Logatec se trudimo zagotoviti varno obravnavo tistih, ki so bolni, zato že na vstopu zdravstveni delavci pri vseh pacientih in obiskovalcih izvajajo preverjanje zdravstvenega stanja s pomočjo vprašalnikov, da bi prepoznali možne bolnike z okužbo z novim koronavirusom, pri katerih so potrebni posebni previdnostni ukrepi.

Na vsa vprašanja odgovarjajte po resnici! Z neresničnimi ali zavajajočimi podatki lahko namreč resno ogrozite ostale paciente in zdravstveno osebje. Prikrivanje zdravstvenega stanja je kaznivo po 177. členu kazenskega zakonika in se kaznuje z denarno kaznijo ali zaporom do enega leta.

Hvala za razumevanje!