Tajništvo 01 75 08 220
klic v sili 112
dežurni zdravnik 01 75 08 229

Psihosocialna pomoč ob epidemiji korona virusa

Spoštovani,
v zadnjih tednih smo soočeni s situacijo, ki nam je vsem neprijetna. Ogroženo zdravje naših bližnjih in nas samih nam vzbuja občutke strahu, tesnobe in nezaupanja. Zato se nam zdi še bolj pomembno, da poskrbimo za naše miselno, čustveno in telesno ravnovesje in s tem poskušamo preprečiti, da bi nas negativne misli, skrbi in strah preplavili ter posledično negativno vplivali na naše počutje in zdravje.
Glede na to, da je obisk v našem Zdravstvenem domu omejen, se lahko v primeru čustvene stiske obrnete na našo psihološko pomoč. Jutri bo linija dostopna v popoldanskem času (12h – 19h), v petek pa v dopoldanskem času (7h – 14h). Od naslednjega tedna naprej vam bo psihološka podpora omogočena vsak delavnik od 7h – 19h.

2020-03-18T17:15:29+00:00

Obvestilo

Spoštovani!

V primeru suma na koronavirus ne hodite v zdravstveni dom, temveč ostanite doma in se telefonsko posvetujte z ambulanto vašega zdravnika. Tudi v drugih primerih se o nujnosti obravnave za druga stanja posvetuje z ambulanto vašega osebnega zdravnika po telefonu.

Vse obiskovalce zdravstvenega doma obveščamo, da je vstop v stavbo mogoč le skozi glavni vhod. Zjutraj je vstop je mogoč od 7.00 ure dalje. Število oseb, ki bodo lahko hkrati v čakalnicah, bomo omejevali. Prosimo vas, da se držite terminov, na katere ste naročeni in ne prihajate bistveno prej. Tudi v laboratorij ne prihajajte nenaročeni.

Hvala za razumevanje!