Tajništvo 01 75 08 220
klic v sili 112
dežurni zdravnik 01 75 08 229

Telesna vadba v nosečnosti

Vzdrževanje redne telesne aktivnosti in vadbe skozi obdobje nosečnosti je pomembno in prinaša pozitivne vplive na zdravje tako nosečnice kot tudi ploda. Telesna aktivnost pripomore k ohranjanju zdrave telesne teže, izboljšuje telesno držo, ki se zaradi spremembe težišča in hormonskih sprememb poslabša, hkrati pa z redno telesno aktivnostjo nosečnica zmanjša utrujenost.

Če se želite udeležiti strokovno vodene vadbe ali pa želite samo nasvet za telesno aktivnost v nosečnosti, pokličite v Center za krepitev zdravja na telefon 051 253 011 ali pišite na metka.marinc@zd-logatec.si.

 

2020-09-10T06:25:01+00:00

Obvestilo

Spoštovani!

V primeru suma na koronavirus ne hodite v zdravstveni dom, temveč ostanite doma in se telefonsko posvetujte z ambulanto vašega zdravnika. Tudi v drugih primerih se o nujnosti obravnave za druga stanja posvetuje z ambulanto vašega osebnega zdravnika po telefonu.

Vse obiskovalce zdravstvenega doma obveščamo, da je vstop v stavbo mogoč le skozi glavni vhod. Zjutraj je vstop je mogoč od 7.00 ure dalje. Število oseb, ki bodo lahko hkrati v čakalnicah, bomo omejevali. Prosimo vas, da se držite terminov, na katere ste naročeni in ne prihajate bistveno prej. Tudi v laboratorij ne prihajajte nenaročeni.

Hvala za razumevanje!