Tajništvo 01 75 08 220
klic v sili 112
dežurni zdravnik 01 75 08 229

Zobozdravstvo – navodila

Spoštovani!

Obveščamo vas, da zobozdravstvo deluje v omejenem obsegu. Vsi do sedaj naročeni termini so zato ODPOVEDANI. O novih terminih vas bomo glede na stopnjo nujnosti obvestili.

Hvala za razumevanje.

V skladu s strokovnimi priporočili za nadzor okužb s Covid-19 prosim upoštevajte:

  • K zobozdravniku se je potrebno predhodno naročiti pri svojem zobozdravniku v ordinacijskem času, nenaročeni obiski niso možni
  • Pred naročenim terminom vas bomo kontaktirali in zastavili nekaj vprašanj o vašem zdravstvenem stanju
  • K zobozdravniku prihajajte posamezno oz. z največ enim spremljevalcem
  • Pred vstopom v zdravstveni dom si nadenite masko čez usta in nos in razkužite roke
  • Na naročene termine prihajajte točno ob uri
  • V čakalnicah se držite označb in upoštevajte priporočeno razdaljo
  • Pred obiskom je potrebno poskrbeti za dobro ustno higieno
  • Dežurni telefon je namenjen zares nujnim primerom 051 660 974

 

2020-05-19T10:17:34+00:00

Obvestilo

Naročanje na COVID-19 cepljenje.

Spoštovani!

V primeru suma na koronavirus ne hodite v zdravstveni dom, temveč ostanite doma in se telefonsko posvetujte z ambulanto vašega zdravnika. Tudi v drugih primerih se o nujnosti obravnave za druga stanja posvetuje z ambulanto vašega osebnega zdravnika po telefonu.

Vse obiskovalce zdravstvenega doma obveščamo, da je vstop v stavbo mogoč le skozi glavni vhod. Zjutraj je vstop je mogoč od 7.00 ure dalje. Število oseb, ki bodo lahko hkrati v čakalnicah, bomo omejevali. Prosimo vas, da se držite terminov, na katere ste naročeni in ne prihajate bistveno prej. Tudi v laboratorij ne prihajajte nenaročeni.

V ZD Logatec se trudimo zagotoviti varno obravnavo tistih, ki so bolni, zato že na vstopu zdravstveni delavci pri vseh pacientih in obiskovalcih izvajajo preverjanje zdravstvenega stanja s pomočjo vprašalnikov, da bi prepoznali možne bolnike z okužbo z novim koronavirusom, pri katerih so potrebni posebni previdnostni ukrepi.

Na vsa vprašanja odgovarjajte po resnici! Z neresničnimi ali zavajajočimi podatki lahko namreč resno ogrozite ostale paciente in zdravstveno osebje. Prikrivanje zdravstvenega stanja je kaznivo po 177. členu kazenskega zakonika in se kaznuje z denarno kaznijo ali zaporom do enega leta.

Hvala za razumevanje!