Info točka 01 75 08 245
klic v sili 112
dežurni zdravnik 01 75 08 229

Gospodar zdravja

Spoštovani!
Ker želimo sprostiti telefonske linije in vam zagotoviti dostopnost do zdravnika, smo se odločili, da v splošnim ambulantah in otroškem/šolskem dispanzerju uvedemo varen način elektronske komunikacije prek aplikacije Gospodar zdravja.
Prosimo vas, da se v primeru administrativnih storitev (naročanje receptov, napotnic, zaključevanje bolniških staležev, posveti) poslužujete navedene aplikacije, do katere dostopate preko naše internetne strani. Na vaše sporočilo ali zaprosilo prek Gospodarja zdravja vam bomo odgovorili ob koncu delavnika ambulante.
Na povezavi izberete svojega zdravnika/co, nato pa jim preko gumba NAROČILO RECEPTOV – oddate naročila za recepte, bolniške in napotnice, preko gumba POŠLJI SPOROČILO pa pošljete ambulanti sporočilo in razne priloge. Za pošiljanje sporočil se morate registrirati.
2022-07-04T12:05:34+00:00

Obvestilo

Naročanje na COVID-19 cepljenje.

Spoštovani!

V primeru suma na koronavirus ne hodite v zdravstveni dom, temveč ostanite doma in se telefonsko posvetujte z ambulanto vašega zdravnika. Tudi v drugih primerih se o nujnosti obravnave za druga stanja posvetuje z ambulanto vašega osebnega zdravnika po telefonu.

Vse obiskovalce zdravstvenega doma obveščamo, da je vstop v stavbo mogoč le skozi glavni vhod. Zjutraj je vstop je mogoč od 7.00 ure dalje. Število oseb, ki bodo lahko hkrati v čakalnicah, bomo omejevali. Prosimo vas, da se držite terminov, na katere ste naročeni in ne prihajate bistveno prej. Tudi v laboratorij ne prihajajte nenaročeni.

V ZD Logatec se trudimo zagotoviti varno obravnavo tistih, ki so bolni, zato že na vstopu zdravstveni delavci pri vseh pacientih in obiskovalcih izvajajo preverjanje zdravstvenega stanja s pomočjo vprašalnikov, da bi prepoznali možne bolnike z okužbo z novim koronavirusom, pri katerih so potrebni posebni previdnostni ukrepi.

Na vsa vprašanja odgovarjajte po resnici! Z neresničnimi ali zavajajočimi podatki lahko namreč resno ogrozite ostale paciente in zdravstveno osebje. Prikrivanje zdravstvenega stanja je kaznivo po 177. členu kazenskega zakonika in se kaznuje z denarno kaznijo ali zaporom do enega leta.

Hvala za razumevanje!