Info točka 01 75 08 245
klic v sili 112
dežurni zdravnik 01 75 08 229

Zdravo hujšanje – 17.3.2022

Ste v zadnjem času pridobili na telesni masi in si želite sprememb? V pomoč smo vam lahko strokovnjaki v Centru za krepitev zdravja (dietetik, fizioterapevt, diplomirana medicinska sestra, psiholog in zdravnik).

Vabimo vas, da se nam pridružite na delavnici Zdravo hujšanje, ki bo potekala ob četrtkih ob 17. uri v Zdravstvenem domu Logatec. Delavnica obsega skupinska srečanja, vodeno telesno vadbo in individualna svetovanja. Pričnemo 17.3.2022. Za dodatne informacije in prijavo nam pišite na mail: zvc@zd-logatec.si ali nas pokličite na 051 253 011.

2022-03-02T07:04:44+00:00

Obvestilo

Naročanje na COVID-19 cepljenje.

Spoštovani!

V primeru suma na koronavirus ne hodite v zdravstveni dom, temveč ostanite doma in se telefonsko posvetujte z ambulanto vašega zdravnika. Tudi v drugih primerih se o nujnosti obravnave za druga stanja posvetuje z ambulanto vašega osebnega zdravnika po telefonu.

Vse obiskovalce zdravstvenega doma obveščamo, da je vstop v stavbo mogoč le skozi glavni vhod. Zjutraj je vstop je mogoč od 7.00 ure dalje. Število oseb, ki bodo lahko hkrati v čakalnicah, bomo omejevali. Prosimo vas, da se držite terminov, na katere ste naročeni in ne prihajate bistveno prej. Tudi v laboratorij ne prihajajte nenaročeni.

V ZD Logatec se trudimo zagotoviti varno obravnavo tistih, ki so bolni, zato že na vstopu zdravstveni delavci pri vseh pacientih in obiskovalcih izvajajo preverjanje zdravstvenega stanja s pomočjo vprašalnikov, da bi prepoznali možne bolnike z okužbo z novim koronavirusom, pri katerih so potrebni posebni previdnostni ukrepi.

Na vsa vprašanja odgovarjajte po resnici! Z neresničnimi ali zavajajočimi podatki lahko namreč resno ogrozite ostale paciente in zdravstveno osebje. Prikrivanje zdravstvenega stanja je kaznivo po 177. členu kazenskega zakonika in se kaznuje z denarno kaznijo ali zaporom do enega leta.

Hvala za razumevanje!