Info točka 01 75 08 245
klic v sili 112
dežurni zdravnik 01 75 08 229

Kaj narediti v primeru pozitivnega HAG testa pri samotestiranju?

Kaj narediti v primeru pozitivnega HAG testa pri samotestiranju?
 
V primeru pozitivnega HAG samotestiranja, vam ni potrebno klicati osebnega zdravnika.
Lahko pokličete na telefonsko številko 051 660 874 in sicer od ponedeljka do petka od 7:00 do najkasneje 9:00 ure ter ob sobotah in nedeljah od 7:00 do 8:00 ure.
Medicinska sestra vam posreduje uro testiranja, ki bo v najkrajšem možnem času, še istega dne, v kontejnerju pred športno dvorano v Logatcu.
S seboj je potrebno imeti test HAG samotestiranja, da se vidi, da je pozitiven (ali sliko testa), kartico zdravstvenega zavarovanja in osebno izkaznico.
2021-12-03T11:41:40+00:00

Obvestilo

Naročanje na COVID-19 cepljenje.

Spoštovani!

V primeru suma na koronavirus ne hodite v zdravstveni dom, temveč ostanite doma in se telefonsko posvetujte z ambulanto vašega zdravnika. Tudi v drugih primerih se o nujnosti obravnave za druga stanja posvetuje z ambulanto vašega osebnega zdravnika po telefonu.

Vse obiskovalce zdravstvenega doma obveščamo, da je vstop v stavbo mogoč le skozi glavni vhod. Zjutraj je vstop je mogoč od 7.00 ure dalje. Število oseb, ki bodo lahko hkrati v čakalnicah, bomo omejevali. Prosimo vas, da se držite terminov, na katere ste naročeni in ne prihajate bistveno prej. Tudi v laboratorij ne prihajajte nenaročeni.

V ZD Logatec se trudimo zagotoviti varno obravnavo tistih, ki so bolni, zato že na vstopu zdravstveni delavci pri vseh pacientih in obiskovalcih izvajajo preverjanje zdravstvenega stanja s pomočjo vprašalnikov, da bi prepoznali možne bolnike z okužbo z novim koronavirusom, pri katerih so potrebni posebni previdnostni ukrepi.

Na vsa vprašanja odgovarjajte po resnici! Z neresničnimi ali zavajajočimi podatki lahko namreč resno ogrozite ostale paciente in zdravstveno osebje. Prikrivanje zdravstvenega stanja je kaznivo po 177. členu kazenskega zakonika in se kaznuje z denarno kaznijo ali zaporom do enega leta.

Hvala za razumevanje!