Info točka 01 75 08 245
klic v sili 112
dežurni zdravnik 01 75 08 229
Odsotnosti in nadomeščanja zdravnikov2022-01-20T07:56:52+00:00

Odsotnosti in nadomeščanja zdravnikov

ZOBNE AMBULANTE

Spoštovani, obveščamo vas, da zaradi dopusta ortodontska ambulanta NE DELA od 24.1.2022 do 28.1.2022.


OTROŠKI DISPANZER

Spoštovani, obveščamo vas, da je zdravnica Katarina Vidmar, dr. med., spec. ped. odsotna zaradi bolezni. V ambulanti je v ordinacijskem času prisotna medicinska sestra, ki sprejema telefonske klice in vas usmerja naprej.

Spoštovani, obveščamo vas, da je zdravnica Sabina Marš Kogej, dr. med., spec. ped. do nadaljnjega odsotna. V ambulanti je v ordinacijskem času prisotna medicinska sestra, ki sprejema telefonske klice in vas usmerja naprej.

Hvala za razumevanje.

Obvestilo

Naročanje na COVID-19 cepljenje.

Spoštovani!

V primeru suma na koronavirus ne hodite v zdravstveni dom, temveč ostanite doma in se telefonsko posvetujte z ambulanto vašega zdravnika. Tudi v drugih primerih se o nujnosti obravnave za druga stanja posvetuje z ambulanto vašega osebnega zdravnika po telefonu.

Vse obiskovalce zdravstvenega doma obveščamo, da je vstop v stavbo mogoč le skozi glavni vhod. Zjutraj je vstop je mogoč od 7.00 ure dalje. Število oseb, ki bodo lahko hkrati v čakalnicah, bomo omejevali. Prosimo vas, da se držite terminov, na katere ste naročeni in ne prihajate bistveno prej. Tudi v laboratorij ne prihajajte nenaročeni.

V ZD Logatec se trudimo zagotoviti varno obravnavo tistih, ki so bolni, zato že na vstopu zdravstveni delavci pri vseh pacientih in obiskovalcih izvajajo preverjanje zdravstvenega stanja s pomočjo vprašalnikov, da bi prepoznali možne bolnike z okužbo z novim koronavirusom, pri katerih so potrebni posebni previdnostni ukrepi.

Na vsa vprašanja odgovarjajte po resnici! Z neresničnimi ali zavajajočimi podatki lahko namreč resno ogrozite ostale paciente in zdravstveno osebje. Prikrivanje zdravstvenega stanja je kaznivo po 177. členu kazenskega zakonika in se kaznuje z denarno kaznijo ali zaporom do enega leta.

Hvala za razumevanje!