Info točka 01 75 08 245
klic v sili 112
dežurni zdravnik 01 75 08 229
Odsotnosti in nadomeščanja zdravnikov2021-10-04T10:44:28+00:00

Odsotnosti in nadomeščanja zdravnikov

ZOBNA AMBULANTA 5 – APOLONIJA BRCAR, DR. DENT. MED. 

Obveščamo vas, da bo v času od 04.10. do 08.10.2021 zobna ambulanta Apolonija Brcar, dr. dent. med. na REDNEM LETNEM DOPUSTU.

V primeru bolečin se obrnite na dežurnega zobozdravnika. Hvala za razumevanje.


LOGOPEDIJA – BLAŽKA GABERC, mag. prof. logoped. in surdopedag.

Obveščamo vas, da v času od 05.10. do 15.10.2021 logopedska ambulanta NE DELA.

Obvestilo

Naročanje na COVID-19 cepljenje.

Spoštovani!

V primeru suma na koronavirus ne hodite v zdravstveni dom, temveč ostanite doma in se telefonsko posvetujte z ambulanto vašega zdravnika. Tudi v drugih primerih se o nujnosti obravnave za druga stanja posvetuje z ambulanto vašega osebnega zdravnika po telefonu.

Vse obiskovalce zdravstvenega doma obveščamo, da je vstop v stavbo mogoč le skozi glavni vhod. Zjutraj je vstop je mogoč od 7.00 ure dalje. Število oseb, ki bodo lahko hkrati v čakalnicah, bomo omejevali. Prosimo vas, da se držite terminov, na katere ste naročeni in ne prihajate bistveno prej. Tudi v laboratorij ne prihajajte nenaročeni.

V ZD Logatec se trudimo zagotoviti varno obravnavo tistih, ki so bolni, zato že na vstopu zdravstveni delavci pri vseh pacientih in obiskovalcih izvajajo preverjanje zdravstvenega stanja s pomočjo vprašalnikov, da bi prepoznali možne bolnike z okužbo z novim koronavirusom, pri katerih so potrebni posebni previdnostni ukrepi.

Na vsa vprašanja odgovarjajte po resnici! Z neresničnimi ali zavajajočimi podatki lahko namreč resno ogrozite ostale paciente in zdravstveno osebje. Prikrivanje zdravstvenega stanja je kaznivo po 177. členu kazenskega zakonika in se kaznuje z denarno kaznijo ali zaporom do enega leta.

Hvala za razumevanje!